пиене... тия три неща

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Приготвя се   от: Гъби Шийтаке Тофу Магданоз Морков Зехтин Маслинова паста Соев сос или сол на...

Веган: Пастет Шийтаке



Приготвя се  от:

Гъби Шийтаке
Тофу
Магданоз
Морков
Зехтин
Маслинова паста
Соев сос или сол на вкус
Лимонов сок
Черен пипер
Кимион
Пушен червен пипер
Кориандър

Гъбите се измиват и почистват от пънчетата. Морковът се настъргва. Събират се в една тенджера, покриват се с вода и се варят десетина минути. Когато водата намалее обема си добавяме тофуто и подправките. Варим още 2-3 мин. Свалете от огъня и добавете магданозa, лимоновия сок, подправките, зехтина… 
Всичко се обърква добре и се пасира на пастет. 
Ако ви се стори не достатъчно гъсто, варете още малко за да изври излишната вода, или добавете тофу и пасирайте отново.



0 comentбrios: