Приготвя
се от:
Гъби
Шийтаке
Тофу
Магданоз
Морков
Зехтин
Маслинова
паста
Соев
сос или сол на вкус
Лимонов
сок
Черен
пипер
Кимион
Пушен
червен пипер
Кориандър
Гъбите
се измиват и почистват от пънчетата. Морковът се настъргва. Събират се в една
тенджера, покриват се с вода и се варят десетина минути. Когато водата намалее
обема си добавяме тофуто и подправките. Варим още 2-3 мин. Свалете от огъня и
добавете магданозa, лимоновия сок, подправките, зехтина…
Всичко се обърква
добре и се пасира на пастет.
Ако ви се стори не достатъчно гъсто, варете още
малко за да изври излишната вода, или добавете тофу и пасирайте отново.
0 comentбrios: